دربارهی جلسهی مصاحبهی ویزای دانشجویی آلمان
برخی دانشجویان بینالمللی که مایل به ادامهی تحصیل در مؤسسات آموزشی آلمان هستند، با دو چالش مواجه هستند. اول آنکه باید فشار پذیرش از دانشگاه آلمانی مورد نظرشان را تحمل کنند. پس از آن باید مدارکی را که برای فرآیند درخواست ویزای دانشجویی آلمان نیاز است، جمعآوری کنند که جلسهی مصاحبهی ویزا در سفارت آلمان را نیز شامل میشود و فشارش کمتر از مرحلهی اول نیست.
متقاضی باید در جلسهی مصاحبهی ویزا به برخی سؤالات عمومی و اختصاصی و همچنین برنامههای آیندهاش برای پس از اتمام تحصیلاتش در آلمان پاسخ دهد.
در این مقاله میخوانید:
دستهبندی سؤالات مصاحبهی ویزای دانشجویی
گرچه به طور قطع نمیتوان گفت چه سوالاتی از متقاضی بعدی ویزای دانشجویی آلمان پرسیده خواهد شد اما برخی سؤالات هستند که معمولاً پرسیده میشوند.
در این سؤالات، معمولاً به این مواد پرداخته میشود:
- تصمیم ادامهی تحصیل در آلمان
- اطلاعات متقاضی دربارهی آلمان
- اطلاعاتی در مورد تحصیلات پیش رو در آلمان
- سطح علمی و مهارتی فعلی
- وضعیت مالی فعلی و آینده
- اطلاعاتی کلی دربارهی رشتهی تحصیلی
- اسکان در آلمان
- خویشاوندان ساکن آلمان یا اروپا
- تعطیلیها و تعطیلات بین دو ترم
- برنامههای آینده
پاسخ به سؤالات مصاحبهی ویزای دانشجویی آلمان
- چرا میخواهید در آلمان تحصیل کنید؟
پاسخ: تصمیم برای تحصیل در آلمان جای تعجب ندارد، زیرا این کشور در بین سه کشور جذاب جهان برای دانشجویان بینالمللی قرار دارد. آلمان به داشتن بهترین برنامههای دانشگاهی که باکیفیت و کاربردی هستند و همچنین عدم دریافت شهریه یا شهریهی کم معروف است. یکی دیگر از دلایل انتخاب آلمان، سطح بالای آزادی و امنیت در این کشور و همچنین فرهنگ، تاریخ و تنوع بالای آن است.
- چرا این شهر؟
پاسخ: میتوانید بگویید که شهر را انتخاب نکردهاید، بلکه دانشگاهی را که در آن است، انتخاب کردهاید اما میتوانید ابراز علاقه کنید که در آن شهر نیز گشت و گذاری داشته باشند. ممکن است ازتان بخواهند دربارهی جاذبههای آن شهر که دوست دارید ازشان بازدید کنید و همچنین، ویژگیهای جالبش که میخواهید وقتی آنجا رفتید تجربه کنید، توضیح دهید.
- چرا این رشته را انتخاب کردید؟ آیا با تحصیلات قبلیتان در ارتباط است؟
- چرا این دانشگاه را انتخاب کردید و چگونه با آن آشنا شدید؟
پاسخ: توضیح دهید که چگونه اطلاعات دانشگاهی را که میخواهید در آن تحصیل کنید، به دست آوردید و چه چیزهایی باعث شدند در تصمیمتان به این دانشگاه برسید. مثلاً میتوانید بگویید متوجه شدید که این دانشگاه برنامهی بسیار جذابی برای دانشجویان بینالمللی، دستیابی به برنامهی تحصیلی، فرصتهای کارآموزی عالی، فارغالتحصیلی، هزینههای مناسب تحصیل، هیأت علمی برجسته و مواردی از این دست دارد. در صورتیکه قصد دارید در یک برنامهی + Erasmus تحصیل کنید، باید توضیح دهید که قرار است از همکاری بیندانشگاهی بین دانشگاه کشورتان و دانشگاه مورد نظر در آلمان، بهره بگیرید.
- آیا هیچیک از دانشگاهها و کالجهای کشورتان این دوره را ارائه نمیدهند؟
پاسخ: میتوانید با تأکید بر تفاوت کیفیت تحصیل و ساختار دورهای که در کشور خودتان و آلمان ارائه میشود، پاسخی هوشمندانه به این سؤال بدهید. تحصیلات عالی در آلمان رؤیای خیلیها است و تنها چند کشور جهان از رقبای جدی آن محسوب میشوند. میتوانید بگویید از آنجا که دانشگاههای آلمان ترکیبی از دانش تئوری و عملی روز را در اختیارتان قرار میدهند، برای آیندهی شغلیتان مفید است.
- آیا هیچیک از دانشگاهها و کالجهای کشورتان این دوره را ارائه نمیدهند؟
پاسخ: اگر برای دانشگاههای دیگری در آلمان درخواست دادهاید، باید اعلام کنید. توضیح دهید از اینکه در دانشگاه فعلی پذیرفته شدهاید، راضی هستید و برای ثبتنام و شروع تحصیلتان هیجانزده هستید.
- چه کسی تشویقتان کرد که به آلمان بروید؟
پاسخ: اعلام کنید که از همان ابتدا پیوسته تحت حمایت خانواده، دوست یا شریک زندگی خود بودهاید و هنوز هم هستید. نام شخصی را بگویید که بیشترین انگیزه را برای ادامهی تحصیل در آلمان به شما داده است.
- چرا میخواهید در آلمان تحصیل کنید و کانادا یا آمریکا را انتخاب نکردید؟
پاسخ: آلمان با سایر کشورهایی در رقابت است که برنامههای تحصیلی درجه یک، کاربردی و دارای جهتگیری بینالمللی ارائه میدهند و در عین حال رایگان و یا با هزینههای تحصیل کم است. میتوانید توضیح دهید که تحصیل در آلمان در مقایسه با کانادا یا ایالات متحده، مقرونبهصرفه و امکانپذیرتر است.
- میتوانید کمی در مورد دانشگاهتان توضیح دهید؟
پاسخ: خلاصهای از فعالیتهای دانشگاه از جمله بنیانگذار، سال تأسیس، رشتههای اصلی تحصیلی، تعداد دانشجویان در سال، تعداد فارغ التحصیلان در سال، تعداد گروههای آموزشی، تعداد نوآوریها و جوایز، برنامههای کارآموزی، نوع دورههای ارائهشده، ساختار دورهها، تعداد برنامههای بینالمللی محور، برنامههای تحقیقاتی و مواردی از این دست ارائه دهید.
اطلاعات متقاضی دربارهی آلمان
- چند تا از جاذبههای گردشگری آلمان را نام ببرید و بگویید علت شهرتشان چیست؟
پاسخ: به چند موزه، کاخ، پارک ملی و قلعهی آلمان، دیوار برلین و نقاط جذاب دیگری که جاذبههای اصلی این کشور محسوب میشوند، اشاره کنید و به طور خلاصه دربارهی علل تمایز و ویژگیهای کلیدیشان صحبت کنید.
- آیا زبان آلمان بلدید؟
پاسخ: معمولاً دانشجویان خارجی متقاضی تحصیل باید زبان آلمانی را یگ سطح بالاتر از سطح پایه بدانند که سطح B1 است. در صورتیکه برای تحصیلاتتان باید زبان آلمانی بلد باشید، بگویید در چه سطحی قرار دارید.
- دورهی تحصیلتان چقدر طول میکشد؟
پاسخ: بهشان بگویید دورهی تحصیلتان چقدر طول میکشد و در صورت نیاز تاریخ شروع و پایان آن را نیاز بیان کنید. ممکن است ازتان دربارهی تعداد ترمهای تحصیلی نیز بپرسند.
- دورهی تحصیلتان در چه زمینهای است؟
پاسخ: نام گروه (دانشکده) و موضوع تحصیلتان را بگویید. مثلاً بگویید گروه حقوق، بعد نام آن برنامه یا دوره را بگویید و اهداف اصلی آن را بیان کنید همچنین موضوعات و واحدهای اصلی آن دوره را نیز نام ببرید.
- ساختار دوره چگونه است؟
پاسخ: بهطور خلاصه توضیح دهید که چند ترم است، تماموقت یا پارهوقت است، همچنین رشتههای اصلی، واحدهای درسی هر ترم، کل ساعات دروس در هر ترم، روش مطالعه و فعالیتها و غیره را نیز توضیح دهید.
- قرار است در کدام دانشگاه تحصیل کنید؟ دانشگاهتان کجاست؟
پاسخ: نام دانشگاه و شهری را که در آن قرار دارد، بگویید.
- فکر میکنید چرا دانشگاه شما را بورسیه میکند؟
پاسخ: به معدل بالا، نمرهی بالای GMAT و یا تافل خود اشاره کنید. اگر دلیل دیگری برای اعطای بورسیه تحصیلی به شما وجود دارد که از آن آگاه هستید، آن را نیز ذکر کنید.
- این دوره چه مزایایی برای شما دارد؟
پاسخ: به گزینههای شغلیای اشاره کنید که انتظار میرود بتوانید پس از فارغالتحصیلی از دانشگاه به عنوان کارفرما یا یک فرد خوداشتغال داشته باشید. بهشان بگویید که در کشورتان کمبود متخصص در آن زمینهای که میخواهید تحصیل کنید، وجود دارد و نشان دهید که چقدر کشورتان مشتاق است آن جایگاههای شغلی را با افراد واجد شرایطی پر کند که از نظر تئوری و عملی تخصص دارند.
- تاریخ شروع دوره کی است؟
پاسخ: تاریخ ثبت نام دانشجویی خود را بهشان بگویید.
- نام دوره چیست؟
پاسخ: نام رشتهای را بگویید که میخواهید در آن تحصیل کنید، مثلاً زیستشناسی.
- کل هزینههای تحصیلتان در سال چقدر خواهد بود؟
پاسخ: شهریهی تخمینی برای هر سال از کل دوره تحصیلیتان را بگویید.
- نامهی پذیرش تحصیلیتان مشروط است یا غیرمشروط؟
پاسخ: این بدان معناست که آیا واجد تمامی شرایط تحصیل هستید و برای ثبتنام در آن دوره پذیرفته شدهاید یا نه. اگر نه، به این معنا است که بیشتر شرایط را برآورده کردهاید اما هنوز هم شرایط دیگری هستند که باید برآوردهشان کنید. اگر نامه پذیرش مشروط (موقت) برای تحصیل دارید، به این معنا است که قبول شدهاید تا به طور موقت تحصیل کنید یعنی باید دورهی مقدماتی شرکت در امتحان نهایی “Feststellungsprüfung” را بگذرانید و پس از گذراندن موفقیتآمیز آن، برایتان در یک “Hochschulzugangsberechtigung” گواهی صلاحیت ورود به دانشگاه صادر خواهد شد که صندلیتان در دانشگاه را تضمین میکند.
- میتوانید چند تا از واحدهای اصلی را که میخواهید بگذرانید، نام ببرید؟
پاسخ: واحدهای اصلی دورهی را که قصد تحصیل دارید، ذکر کنید. مثلاً اگر قصد تحصیل در رشتهی معماری را دارید، واحدهای اصلی میتوانند طراحی معماری، تحول شهری و منظر، میراث فرهنگی و غیره باشند.
- آیا دورهی مورد نظر کاملاً به زبان انگلیسی ارائه میشود؟
پاسخ: بهشان بگویید که برای تحصیل در یک برنامهی بینالمللی پذیرفته شدهاید یا یک برنامه معمولی. معمولاً برنامههای بینالمللی کاملاً به زبان انگلیسی هستند، اما ممکن است برخی از آنها شامل دروس آلمانی نیز باشند.
- تاریخ مورد نظرتان برای سفر کی است؟
پاسخ: تاریخ سفرتان باید همان تاریخی باشد که روی بلیطتان درج شده است و باید آنقدر زود باشد که فرصت که ثبت نام و شروع دوره را داشته باشید.
سطح علمی و مهارتی فعلی
- آخرین مدرک تحصیلیتان چه بوده است؛ کی آن را گرفتید و از کجا صادر شده است؟
پاسخ: نام آخرین عنوان علمی خود را به همراه نام مؤسسهای که آن را بهتان داده است، بگویید. مثلاً، بگویید لیسانس مالی و بعد از آن، سال و ماه صدور گواهینامه و مؤسسه صادرکنندهی آن را نام ببرید.
- معدلتان (GPA) در پایان آن دوره چند بود؟
پاسخ: معدل آخرین دورهی تحصیلی خود را بگویید و به با ارائهی مدرکی مانند گواهینامهی آن دورهی تحصیلی، گفتهی خود را مستند کنید.
- نمرهی آیلتستان (IELTS) چند است؟
پاسخ: نمرهی آیلتس خود را بگویید. نیازی نیست به سایر جزئیات اشاره کنید، مگر آنکه ازتان سؤال کنند.
- پس از فارغالتحصیلی از آخرین مقطع تحصیلی خود چه کردید؟
پاسخ: توضیح دهید که فعالیتها و علایقتان پس از فارغالتحصیلی از آخرین مقطع تحصیلیتان چه بوده است. میتواند شامل سر کار رفتن، شرکت در دورههای آموزش، مشارکت در فعالیتهای خیریه، مطالعهی مقالات مجلات علمی و یا دانشگاهی، تحقیق، آمادگی برای تحصیل در آلمان، یادگیری و یا بهبود زبان انگلیسی، آلمانی یا هر زبان دیگری، مشارکت اجتماعی، کار داوطلبانه، شغل آنلاین، مراقبت از فردی نیازمند و مواردی از این دست باشد.
- آیا دورههای زبان انگلیسی گذراندهاید؛ آیا دورهی خاصی مرتبط با تحصیلاتتان گذراندهاید؟
پاسخ: در صورتیکه دورهی انگلیسی گذراندهاید، آن را نام ببرید و بگویید چه سطحی از زبان انگلیسی در آن تدریس میشد. همچنین، اگر در یک دورهی آموزشی مرتبط شرکت کردهاید تا برای تحصیلات آتی خود آمادهتر شوید، در مورد موضوعات اصلی تدریسشده صحبت کنید. اگر ازتان سؤال کردند، نام مؤسسهی ارائهدهندهی دوره و تاریخهای مربوطه را بگویید.
وضعیت مالی فعلی و آینده
- چگونه میخواهید هزینه های تحصیلتان را تأمین کنید؟
پاسخ: پاسخها میتوانند بسته به موقعیت، متنوع باشند. ممکن است بخواهید از پولی که برای تحصیلات خود پسانداز کردهاید، استفاده کنید که در این صورت، سپردهای برای ضمانت به یک حساب بانکی مسدودشده واریز میشود (Sperrkonto). ممکن است کسی ازتان حمایت مالی کند (پدر، کسی در آلمان، و یا دیگران)، وام تحصیلی داشته باشید یا بورسیهی تحصیلی بهتان اعطا شده باشد و مواردی از این دست.
- چقدر پول برای اقامت در آلمان دارید؟
پاسخ: باید مقدار پول موجود در حساب بانکی خود را که در آلمان برای تحصیل و زندگی در اختیار دارید، بفرمایید. مقدار این پول باید با “Finanzierungsnachweis” شما انطباق داشته باشد؛ مدرکی که نشان میدهد پول کافی برای پرداخت هزینههای تحصیل و زندگی در آلمان در اختیار دارید.
- چه کسی حمایت مالی تحصیلتان را بر عهده دارد، درآمد سالانهاش چقدر است؟
پاسخ: اگر حامی مالی دارید، بگویید چه رابطهای باهاتان دارد، مثلاً پدر، خواهر، برادر و مواردی از این دست؛ چه شغلی دارد و حقوق سالانهاش چقدر است. برای اثبات اظهاراتتان باید مدارک مورد نیاز را نشان دهید.
- چه مدرکی دارید که حامی مالیتان میتواند خرج تحصیلتان را بدهد؟
پاسخ: اگر قصد دارید به کمک سرمایهی حامی مالی خود تحصیل کنید، میتوانید با ارائهی هر یک از این مدارک، به این سؤال پاسخ دهید: فیش حقوقی تأییدشده (سه فیش حقوقی آخر به همراه قرارداد کاری) و داراییهای مالی (برای زمانیکه یکی از والدین حامی مالی است)؛ ضمانتنامهی”Ausländerbehörde” از ادارهی ثبت اتباع خارجی (برای زمانیکه حامی مالی موردنظر مقیم دائم آلمان حامی است)؛ گواهی اعطای بورس تحصیلی (برای زمانیکه میخواهید با استفاده از بورسیهی تحصیلی به تحصیل خود ادامه دهید).
- همهی اعضای خانوادهی خود را که درآمد دارند، معرفی کنید؟
پاسخ: تمامی اعضای خانوادهیتان را که در حال حاضر مشغول به کار هستند و حقوق میگیرند، نام ببرید و موقعیت شغلیشان را نیز ذکر کنید و اگر پرسیدند، بگویید برای کجا کار میکنند.
- پس از فارغالتحصیلی، میتوانید چقدر درآمد داشته باشید؟
پاسخ: برایشان توضیح دهید که وقتی به عنوان فارغالتحصیل یک دانشگاه آلمانی به کشور خود بازگردید، میتوانید چه درآمدی از شغل احتمالیتان داشته باشید. همچنین، اگر یک ایدهی تجاری دارید، طرح کسبوکارتان را توضیح دهید که درآمد سالانهی مورد انتظارتان چقدر است اما حواستان باشد که مبالغ را بر اساس چشماندازی واقعبینانه بیان کنید.
- برخی از محققین معروف رشتهی تحصیلی خود را نام ببرید.
پاسخ: چندین پژوهشگر و مبتکر پیشگام در زمینهی مطالعاتی انتخابی خود که آنان را الهامبخش خود میدانید، نام ببرید. برای مثال میتوانید آلن گوث در علم فیزیک، جیمز واتسون زیستشناسی، انیشتین، تیموتی برنرز- لی در علوم کامپیوتر یا افراد دیگری را مثال بزنید.
- در آلمان کجا اقامت خواهید داشت؟
پاسخ: بهشان بگویید چه نوع اقامتی را در نظر دارید. دانشجویان بینالمللی در آلمان گزینههای مختلفی برای اسکان در اختیار دارند که عبارت هستند از: اقامتگاههای خصوصی، خوابگاههای دانشجویی، خوابگاههای جوانان، آپارتمان مشترک یا سایر موارد. اگر از قبل محل اقامت بلندمدت خود را در آلمان پیدا کردهاید، آدرسش را ارائه دهید. اگر چنین نیست و میخواهید در آلمان به دنبال محل اقامت دائم خود بگردید، سند رزرو خوابگاه یا هتلی را همراه با آدرس آنجا ارائه دهید.
خویشاوندان ساکن آلمان یا اروپا
- آیا خویشاوندانی در کشور مربوطه با سایر کشورهای اروپایی دارید؟
پاسخ: نشان دهید که هیچ تمایلی به کار در آلمان ندارید. باید بگویید که قصد دارید در تعطیلات بین دو ترم به کشور خودتان برگردید و به خانوادهیتان بپیوندید.
- برنامههای آینده شما چیست؟
پاسخ: پاسختان به این سؤال باید نشاندهندهی علاقهتان به بازگشت به خانه پس از اتمام تحصیل باشد. بگویید که میخواهید کاری را در کشورتان راه بیندازید یا برای یک جایگاه شغلی مرتبط با رشتهی تحصیلیتان اقدام کنید.
- آیا قصد کار در آلمان را دارید؟
پاسخ: در حالت کلی نباید تمایلی به استخدام در حین تحصیل نشان دهید. از سوی دیگر، موارد خاصی وجود دارند که دانشجویان خارجی میتوانند در حین تحصیل در آنجا کار پیدا کنند. اطمینان حاصل کنید که نوع ویزای و وضعیت دانشجوییتان واجد شرایط کار، در حین تحصیل یا بعد از تحصیل باشد. با این حال، باید نشان دهید تمرکز اصلیتان روی تحصیل است نه استخدام در آنجا.
- آیا دربارهی آینده ی شغلی خود تحقیق کردهاید؟
پاسخ: باز هم باید هیچ تمایلی به ماندن در آلمان چه برای کار و چه برای اقامت دائم نشان ندهید و بگویید که میخواهید به خانه برگردید و دنبال کار مرتبط با رشتهتان بگردید. بهشان نشان دهید که به اندازهی کافی تحقیق کردهاید و در کشورتان برای افراد واجد شرایط در رشتهی شما فرصتهای شغلی خالی زیادی وجود دارد.
- ترفندهایی برای شرکت در مصاحبهی ویزای دانشجویی
پاسخ: اگر میخواهید به عنوان کاندیدای جدی ویزا در نظر گرفته شوید، باید در جلسهی مصاحبهی ویزا صادقانه برخورد شود. ظاهر و رفتارتان باید بهترین شما باشد. اگر طرز لباس پوشیدن و رفتارتان خلاف این باشد، نمیتوانید انتظار داشته باشید که مورد توجه قرار بگیرید. کسیکه لباس مناسب نمیپوشد و رفتار مناسبی ندارد، کسیکه وقتشناس نیست و استدلالهای مناسبی در طی مصاحبه ندارد، نمیتواند انتظار خبرهای خوبی را داشته باشد.
در اینجا به معرفی برخی از جزئیاتی میپردازیم که میتوانند سرنوشت ویزای دانشجویی آلمانتان را تعیین کنند و باید آنها را رعایت کنید تا مجبور به پرداخت تاوان نشوید.
- چه زمانی باید به سفارت یا کنسولگری آلمان مراجعه کرد؟
پاسخ: سر وقت. خیلی زود برای مصاحبه نروید و به خصوص حتی یک دقیقه هم تأخیر نکنید. چند دقیقه زودتر به محل سفارت یا کنسولگری آلمان بروید، تا بتوانید خودتان را جمع کنید و نفسی بکشید. باید به همهی کارکنان سلام کنید. هرگز نمیدانید چه تأثیری ممکن است از خود به جای بگذارید.
توصیه میشود در روز مصاحبه رانندگی نکنید. زیرا روز بسیار پرتنشی است و بهتر است مجبور نباشید که وقت و انرژیتان را صرف پیدا کردن جای پارک کنید. همچنین، ممکن است راه را گم کنید و برای مصاحبه دیر برسید. برنامهریزی کنید که کسی شما را به سفارت برساند یا از تاکسی استفاده کنید تا قبل از ساعت مصاحبه برسید.
سوالات متداول دربارهی مصاحبهی ویزای دانشجویی آلمان
باید برای لباستان تلاش زیادی کنید. لباسهایی راحت اما غیراغراقآمیز بپوشید. میتوانید پیراهن یا بلوز و شلواری بپوشید که بهتان ظاهری رسمی و محترمانه بدهد. از پوشیدن لباسهای پرجلوه، استفاده از عطرهای قوی، نشان دادن بیش از حد اعضای بدن، خالکوبی یا زیورآلات بیش از حد خودداری کنید؛ به طور خاص از زیورآلاتی که شکل یا نمادی معنادار دارد، بپرهیزید. همچنین از پیراهنهایی که تصاویر یا نقل قولهای چاپشده دارند، خودداری کنید. قرار نیست به جشنواره یا کافیشاپ بروید.
در روز مصاحبه، باید همهی مدارکی را که برای ویزای دانشجویی آلمان لازم هستند، با خود داشته باشید. کارمندان بخش ویزا ازتان انتظار دارند که در روز مصاحبه، اصل و کپی همهی مدارک مورد نیاز را طبق استانداردهای لازم به همراه داشته باشید. همهی مدارکتان را آماده کنید. از کارمندان بخش ویزا انتظار نداشته باشید که مدارکتان را کپی کنند یا منتظر بمانند که شما به خانه بروید تا مدارک فراموششدهیتان را برای تکمیل پروندهی ویزایتان بیاورید. نباید چنین اتفاقی بیافتد، بنابراین درست برنامهریزی کنید و چند بار بررسی کنید که تمام مدارکتان را به تعداد کافی و از چنذین روز قبل از مصاحبه آماده کرده باشید.
هیچ راهی جز پاسخگویی مستقیم و صادقانه وجود ندارد، نباید اطلاعات نادرست بدهید یا از پاسخ دادن به سؤال طفره بروید. ممکن است مأمورین از قبل جواب سؤالشان را بدانند اما بخواهند اطمینان حاصل کنند که در قصد خود صادق هستید و نمیخواهید از وضعیت دانشجویی خود را در آلمان سوءاستفاده کنید. در طول مصاحبه ویزای دانشجویی، باید تنها به دنبال صداقت و صراحت باشید.
تمام اطلاعاتی که در پاسخهایتان در اختیار مأمورین ویزا قرار میدهید، باید با مدارکی که ارائه میکنید و موقعیت فعلی یا گذشتهتان انطباق داشته باشد. سعی کنید پاسخهای کوتاه، مستقیم و ساده بدهید.
صادق و صریح بودن در طی جلسهی مصاحبه به معنای صحبت بیش از اندازه و بیان جزئیات غیر ضروری نیست. سعی کنید دقیق باشید و چیزی در مورد چیزهایی که مستقیماً ازتان پرسیده نشدهاند و ربطه به سؤال مطرحشده ندارند، نگویید.
نیاز به مشاوره دارید؟
ما در Vira Study در کنار شما هستیم، اگر در هر مرحله از مسیر تحصیل در آلمان نیاز به مشاوره دارید، با مشاوران ما در Vira Syudy در تماس باشید. ما با سالها تجربه و صدها پرونده موفق در اعزام دانشجو به آلمان مشاور مطمئنی برای شما خواهیم بود.